En konto der kan rykke dine udgifter til næste måned

Nogen gange kunne det bare være fedt hvis man kunne rykke sine udgifter et par måneder.

Hvis du nogen gange trænger til at flytte nogle af dine udgifter, så er spørgsmål, hvofor gør du ikke bare. Der findes nemlig en utrolig smart måde at gøre det på. Det gode ved den er, at den kun koster noget at have i baghånden, hvis den bliver brugt. Det der tales om er en smart afbetalingskonto fra f.eks. viabill. Der findes forskellige udbydere af den slags. Alle med en ting til fælles, du kan samle alle dine køb på en afbetaling, uden at skulle oprette et lån. Det gør at du slipper med nogle få renter. 

En sådan konto er hovedsagelig indrettet til din online køb. Så har du en måned hvor der er tunge udgifter, det kan være kreditforeningslån, ny vaskemaskine eller måske nye sommerdæk til bilen. Så kan du nu flytte dine andre køb, der skal foretages til en senere måned. Dermed rykker du lidt på dine udgifter og tømmer ikke kontoen helt. Stort set alle shop i Danmark tager den slags betaling. Det betyder at du kan samle tøj, sko, frækt undertøj, møbler, mad, elektronik, værktøj og ja endda sexlegetøj under et fælles lån. 

Hvordan skal du bruge det smarte betalingsmetode.

Når du skal købe i online shop i Danmark, så er kan du næsten være sikker på de alle tager den betalingsmåde. Dermed kan du handle der hvor du plejer. Du smider de varer du skal købe i kurven som du plejer og går så til kassen. Her vælger du nu afbetalingskontoen som betalingsmiddel. Beløbet trækkes nu ikke på din konto men der. Når du så har lavet alle dine køb. Logger du ind på kontoen og afgører hvor hurtigt du vil betale de penge du har handlet for retur. Du kan dele det op i overskuelige bidder og selv bestemme hvornår det skal betales tilbage.

Related Posts

© 2024 thepsykeproject.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress