Hypnose virkning

Hypnoseterapi vejle

Mange tror fejlagtigt, at hypnosebehandling foregår i dyb trance, men dette er ikke tilfældet. Når man er i hypnose-behandling, bliver klienten ikke sat i trance, så man intet kan huske bagefter. Ved hypnose gør jeg en stor dyd ud af, at klienten ikke bliver sat i trance, men hele tiden er opmærksom på hvad der foregår. Sætter man klienten i trance, kan man ikke huske noget bagefter, og det kan være ubehageligt for klienten. Hvis man skal stoppe med at ryge, gælder det også om, at klienten er til stede, da behandleren ikke kan mærke, hvordan det føles at have netop din trang- og også f.eks flyskræk og hvad der går gennem hovedet før man skal flyve.

Hypnose Vejle ved j-hypnose:

Der vil altid være en god samtale før behandlingen, både så klienten får en fornemmelse af, hvad hypnose er og kan og så jeg som behandler kan spore mig ind på problemet. Det må aldrig være en ubehagelig rejse at være i behandling. Man kommer i en dagdrømme-tilstand, hvor man er lige ved at gå i trance, og det kræver års erfaring at behandle med hypnoseterapi.

Hvem kan behandles:

Langt de fleste, kan komme i den tilstand, hvor man kan behandle, og det kræver stor ekspertise at kunne mestre hypnosen. Man kan heller ikke vurdere hvor længe en behandling vare, når man er klient for første gang, da folk er forskellige og det tager forskellig tid, at få klienten hen, så man kan komme i “dagdrømme” tilstand.

Hvornår bruger man trancen:

 

Trancen bruges, når man laver show eller underholdning, så kan man manipulere folk til at tro hvad som helst, og man vil intet kunne huske bagefter, måske brudstykker af forløbet, men aldrig hele forløbet. 

Har du spørgsmål:

Skulle du have spørgsmål til hypnose Vejle V/J-hypnose, er du altid velkommen til at ringe, du kan også ringe eller skrive, hvis du blot har spørgsmål til hypnose. Mit nr. er 30502503 og min mailadresse er [email protected] du kan også finde svar på det meste på min hjemmeside www.j-hypnose.dk

Related Posts

© 2024 thepsykeproject.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress