Overvejer du supervision af personale?

Supervision kan være en måde at skabe positive forandringer på. Inden vi går igang, er det vigtigt at nævne, at supervision ikke behøver at være et tegn på, at der er noget galt på arbejdspladsen. Det kan sagtens være en hjælp til dette, men det kan også ses som en måde at effektivisere noget allerede velfungerende på. Det er altså ikke noget, I skal frygte på en sådan måde, at I er forbeholdne over for det. Se det som en mulighed for at udvikle jer – sammen. Udvikling er altid godt, og når I udvikler jer sammen, kan der også opstå bedre sammenhold og en langt bedre atmosfære på arbejdet. Også selvom den er god i forvejen, så tænk på, hvad det er, I måske endnu ikke ved. Vær nysgerrige og åbne omkring det, for det er her, at det kan bære allermest frugt.

En god måde at forbedre på

Supervision kan være en fantastisk måde at forbedre en arbejdsplads på. Der kan måske være interne problemer, som I selv har svært ved at få øje på. Psykolog Gunnar Witt tilbyder supervision nær Herlev. Klik ind på linket for at læse om alt det, hun kan hjælpe med. På hendes hjemmeside kan I blive meget klogere, og hvis I har spørgsmål til jeres situation, kan I også tage kontakt til hende for at høre, om det er noget, hun kan hjælpe jer med. Nogle gange kan problemerne være så store, at I er nødt til at få hjælp udefra. En person der kan tilbyde supervision er en god mulighed for at se på det hele helt neutralt. Og det er nogle gange det, der skal til. Når I er hvirvlet ind i hinanden på kryds og tværs på en arbejdsplads, kan det være utroligt svært at være neutral – også selvom man tror, at man sagtens kan være det. Det kan være, at man tænker, at man ser på det rimeligt objektivt. Sandheden er blot, at man oftest vil være farvet i en eller anden grad.

Løs problemerne

Nogle arbejdspladser oplever store problemer, hvor der skal handles, fordi arbejdsmiljøet er blevet så dårligt. Supervision kan virke som en ret neutral løsning, men det gør den altså ikke mindre effektiv. At have en neutral person udefra, der kan få øje på de ting, der går helt, kan netop gå ind og fortælle, præcist hvor der er plads til forbedringer. Det er igen noget, der kan være svært at få øje på på egen hånd, når I har den faste hverdag på arbejdspladsen.

Klik derfor ind via linket længere oppe, hvis I vil læse meget mere om de problemstillinger eller ting, I kan få hjælp til. Husk at vær åbne omkring det, for så vil det også gavne meget mere. Det er noget, I skal anse som en hjælp til jer. Der kommer ikke nogen for at modarbejde jer. I stedet kan det være, at I får redskaber og indsigt i jeres hverdag, som I ellers ikke havde fået. Og det er på den gavnlige og brugbare måde.

Related Posts

© 2024 thepsykeproject.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress