Sådan behandles angst

Hypnose angst

 

Op mod hver 5. rammes i løbet af livet af angst i forskellig grad. Hypnose mod angst Vejle ved j-hypnose, har mere end 10 års erfaring af behandling af angst og med gode resultater, dog behandles visse typer for angst ikke. Angsten kan have store konsekvenser for den der rammes, og flere ender i et misbrug af enten alkohol eller stoffer blot for at dulme.

 

Hvilke typer angst findes der?

 

Overordnet set, findes der 5 forskellige typer angst som er:

 

Generaliseret angst: Det er en tilstand til at bekymre sig mere eller mindre konstant, og kan med hypnose oftest behandles. Man regner med at ca. 3% af befolkningen lider af generaliseret angst. -ca. Halvdelen af tilfældene har haft det siden de var børn.

 

Socialfobi:

Det er den type angst flest rammes af, og er angst for at rødme, blive nervøs ved eksempelvis eksamen eller hvis man skal præstere foran en forsamling. Socialfobi kan behandles med hypnoseterapi. Ca. 7% rammes af den type angst og starter tidligt i barndommen- man føler sig konstant anspændt og føler ubehag.

 

Panikangst:

Det er voldsom tilstand af angst for f.eks at dø, får kræft eller andre voldsomme begivenheder og det kommer pludseligt ud af det blå. I mange tilfælde kan panikangst behandles med hypnose. Ca. 100000 rammes i løbet af livet af panikangst og ses oftest i 20erne. 

 

Agorafobi:

Det er en angst, der gør at man har angst ved store menneskemængder, kan være et fyldt tog, koncerter eller torvedage. Angsten kan også behandles med hypnose.

 

Enkelfobi:

Det kan være angsten for specifikke ting, så som at køre bil, torden, edderkopper eller fugle. Mange der lider af den fobi behandles med gode resultater med hypnose.

 

Behandling af angst med hypnose:

Hypnose mod angst er særdeles effektiv og derfor er der en stor helbredsprocent på netop angst. Man kan med ca. 2 behandlinger behandle angst. J-hypnose har gennem over 10 år behandlet angst og er en af spidskompetencerne. J-hypnose kan kontaktes på [email protected] eller 30502503 du kan også læse mere om behandling af angst her

Related Posts

© 2024 thepsykeproject.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress