Styrk din branding ved enhver begivenhed

Står I og skal på messe her i nær fremtid eller har et andet arrangement hvor I står og mangler nogle fede produkter at tage med? Så er I kommet til det rette sted her hos TopSupplies. Vi har et hav af muligheder inden for reklameartikler, som altid er oplagt at have med sig uden for kontoret. Til møder, messer og  andre events kan det altid svare sig at have forskellige reklameartikler med, da omverdenen på den måde vil få et større kendskab til sit virksomhedsnavn. Men ved I ikke hvilken reklameartikel I skal vælge…? Det kan os hos TopSupplies hjælpe jer med.

Den ideelle reklameartikel

Det er vigtigt at finde den rette reklameartikel til den rette lejlighed. En reklameartikel som egner sig til alle messer og arrangementer er en vandflaske med logo. Hvis jeres sælgere medbringer en vandflaske med tryk ude til jeres messer, vil det uden tvivl blive brugt. Det er et produkt som alle kan få gavn af. Hvis jeres medarbejdere har en lang dag vil det være rart at kunne slukke tørsten. Det samme gælder de andre deltagere og besøgende. Mange vil også synes det er lækkert med en vandflaske med logo fremfor postevand fra vandhanen. Der er også mulighed for at vælge med brus, som mange mennesker også drikker. Årsagen til det er at vand med brus ofte er et sundt alternativ til sodavand. Ved at alle godt kunne tænke sig en vandflaske med tryk vil det skabe effektiv reklame for jeres virksomhed. De andre deltagere og besøgende vil opsøge jeres stand og på den måde tiltrække potentielle kunde. Ved at få trykt jeres logo på vandet vil det gøre, at potentielle kunder vil huske netop jeres virksomhedsnavn til næste gang de skal købe ind. Udover at jeres virksomhedsnavn vil blive husket vil det også skabe et overblik for de besøgende. På den måde vil I ikke blende ind i de andre virksomheder, men skille jer ud. Der vil ikke opstå forvirring om hvem der tilhører hvor. Folk vil tage sin vandflaske med logo med sig og på den måde få spredt jeres virksomhedsnavn til omverdenen. Hvis de har den med i fitness, på indkøb m.m. På den måde vil der opstå et endnu større kendskab til jeres virksomhedsnavn, som på sigt vil skabe mersalg.   

Øget fokus på bæredygtighed

Hvis I er en virksomhed med fokus på bæredygtighed, er det stadig muligt at benytte sig af en vandflaske med tryk som reklameartikel. Der kommer mere og mere fokus på bæredygtighed alle steder, og efterspørgslen på bæredygtige produkter stiger. Denne efterspørgsel sørger os hos TopSupplies at følge med på. Flere af vores vandflasker produceres af miljøvenlige materialer. En vandflaske med logo kan fremstilles ved miljømæssige sikre komponenter. Vandflaskerne er produceret af genbrugsplast. Dette gør det mindre skadeligt for miljøet end mange andre varer samt er alle flaskerne 100% genanvendelige. Derudover kan du få trykt dit logo på flasken præcis som I ønsker. I kan selv designe flasken og bestemme om logoet skal sidde hele vejen rundt om flasken eller blot foran. I bestemmer også helt selv farve.

Related Posts

© 2024 thepsykeproject.dk - Theme by WPEnjoy · Powered by WordPress